Порівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоїв

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним із поширених способів фальсифікації харчових продуктів є додавання натуральних та штучних барвників для покращення або маскування їх кольору. One of the common ways of falsification of food is the addition of natural and artificial colors to enhance or disguise their color.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, визначення фальсифікації, барвники, харчові продукти, напої, definition of falsification, dyes, food, beverages

Бібліографічний опис

Васюра, А. О. Порівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоїв / А. О. Васюра, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 68.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced