Отримання натуральних барвників із зеленої маси рослин для ресторанної продукції
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дешевим і досить розповсюдженим джерелом хлорофільних барвників може стати зелена маса буряків - цукрових, столових, кормових. Аналіз вітамінного складу і наявність широкого спектру інших біологічно активних речовин у зеленому листі буряків дає підстави віднести їх до групи високовітамінних природних джерел.
Cheap and very common source hlorofilnyh dyes can be a green mass beet - sugar, table, feed. Analysis of vitamins and availability of a wide range of other biologically active substances in the green leaves of beets gives reason to assign them to groups vysokovitaminnyh natural sources.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, зелена маса рослин, ресторанна продукція, натуральні барвники, green mass of plants, restaurant products, natural dyes
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Отримання натуральних барвників із зеленої маси рослин для ресторанної продукції / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 154-156.