Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Популярні сьогодні тонізуючі напої готують на пряно-ароматичній сировині. Вони містять речовини, збудливі, тонізуючі нервову систему, рекомендовані для вживання дорослим.
Popular today tonic beverages prepared for aromatic raw materials. They contain substances excitable, nervous system tonic recommended to use an adult.
Опис
Ключові слова
пряно-ароматична сировина, рослинна сировина, безалкогольні напої, aromatic raw materials, herbs, soft drinks, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Мельничук, Г. М. Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини / Г. М. Мельничук, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 180-181.