Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливим напрямком підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських глазурованих виробів є застосуванням харчової добавки функціонального призначення - перги бджолиної. An important way to increase food and biological value glazed confectionery products is the use of food additives functionality - pergi bee.

Опис

Ключові слова

продукція бджільництва, ресторанне господарство, перга, beekeeping products, restaurant management, perga

Бібліографічний опис

Галінська, О. С. Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства / О. С. Галінська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 188-190.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced