Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Важливим напрямком підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських глазурованих виробів є застосуванням харчової добавки функціонального призначення - перги бджолиної.
An important way to increase food and biological value glazed confectionery products is the use of food additives functionality - pergi bee.
Опис
Ключові слова
продукція бджільництва, ресторанне господарство, перга, beekeeping products, restaurant management, perga
Бібліографічний опис
Галінська, О. С. Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства / О. С. Галінська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 188-190.