Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження показали, що така нетрадиційна сировина як скорцонера та якон містять значну кількість полісахаридів, зокрема інуліну, який має пребіотичні властивості, і тому є досить перспективними для використання в технологіях оздоровчих харчових продуктів. Studies have shown that such alternative materials as scorzonera and yakon contain significant amounts of polysaccharides, including inulin, which has prebiotic properties and are therefore quite promising technologies for use in health foods.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі харчові продукти, нетрадиційна сировина, інуліновмісна сировина, inulin containing materials, health foods, alternative raw materials

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів / А. О. Башта, Н. П. Івчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 112-113.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced