Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження показали, що рецептурні композиції і технологія приготування жувальної карамелі забезпечує такі значення структурно-механічних характеристик карамелі, що дозволяє проводити процес формування виробів на агрегатах КФЗ та ІФЗ при температурі карамельної маси 38-40 С.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, жувальна карамель, формування карамелі, пакування карамелі, candy packaging, chewing candies, caramel formation
Бібліографічний опис
Дорохович, А. М. Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення / А. М. Дорохович, О. С. Божок, О. О. Кохан // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 116-118.