Дослідження впливу продуктів переробки ячменю на показники якості тіста та готових виробів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Випікання хліба з нетрадиційною сировиною останнім часом викликає великій інтерес у галузі хлібопечення. Нетрадиційну сировину додають з метою збагачення хліба мінеральними речовинами, вітамінами, харчовими волокнами. Baking bread with different raw materials in recent years is the great interest in the baking industry. Add a new raw material to enrich bread mineral substances, vitamins, dietary fiber.

Опис

Ключові слова

кафедра технології зберігання і переробки зерна, ячмінь, хлібобулочні вироби, харчова цінность продукту, ячмень, barley, baked goods, nutritional value of the product

Бібліографічний опис

Штик, О. В. Дослідження впливу продуктів переробки ячменю на показники якості тіста та готових виробів / О. В. Штик, Т. І. Янюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 136.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced