Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Яєчні продукти традиційно використовують для збагачення макаронних виробів білком. Сухий яєчний білок (СЯБ), як відомо, покращує структуру макаронних виробів.
Egg products traditionally used to enrich the pasta protein. Dry egg white (SYAB) is known to improve the structure of the pasta.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, сухий яєчний білок, макаронні вироби, кукурудзяне борошно, dry egg white, pasta, cornflour
Бібліографічний опис
Казьміришен, В. О. Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна / В. О. Казьміришен, О. В. Рожно, В. Г Юрчак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 138.