Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здоров’я людини залежить від їжі, яку ми споживаємо. З метою створення хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення потрібно збільшити використання нетрадиційної для хлібопечення сировини. Перспективним рецептурним компонентом хлібобулочних виробів є продукти переробки гречки, а саме пластівці та борошно.
Human health depends on the food that we consume. In order to create bakery products of therapeutic and prophylactic purpose should be to increase the use of non-traditional raw materials for baking. A promising prescription component bakery products are the processing buckwheat products, namely cereals and flour.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хлібобулочні вироби, гречані пластівці, пшеничне цільнозернове борошно, baked goods, buckwheat flakes, wholegrain wheat flour
Бібліографічний опис
Ласлов, Н. Й. Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна / Й. В. Ласлов, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 145.