Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Характерною рисою для вітамінів є їх руйнування при тривалому зберіганні харчових продуктів. Оскільки сухі продукти для дитячого харчування мають тривалий термін зберігання, то збереження в них вітамінів протягом усього періоду придатності є досить важливим питанням. A characteristic feature of vitamins is their destruction during prolonged storage of food. Because dry baby food products have a long shelf life, the preservation of vitamins throughout the period of life is a very important issue.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, дитяче харчування, вітаміни, термін зберігання, baby food, vitamins, expiration date

Бібліографічний опис

Белінська, К. Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання / К. Белінська, Н. Фалендиш // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 161.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced