Композиція для виготовлення пісочного печива (Патент на корисну модель № 106934)
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пісочне печиво, яке містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль та додатково порошок із м'якоті зі шкіркою глоду. Shortbread cookies that contains wheat flour, sugar, butter, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence, salt and powder from the pulp with the peel of hawthorn.
Опис
Ключові слова
пісочне печиво, shortbread cookies, порошок із м'якоті зі шкіркою глоду, powder from the pulp with the peel of hawthorn, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №106934 UA, МПК А21D 13/08 (2006.01) Композиція для виготовлення пісочного печива / Шидловська О. Б., Іщенко Т. І., Медвідь І. М., Шадура А. М. ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u 2015 11689 ; заяв. 26.11.2015 ; опубл. 10.05.2016 ; Бюл. №9, 2016 р.