Формовані картопляні чипси «Здоров’я» (Деклараційний патент на корисну модель № 110505)
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Формовані картопляні чипси містять картопляну крупку, крохмаль, воду, сіль. Крім цього, додатково містять житні висівки у такому співвідношенні інгредієнтів, мас. %:
картопляна крупка 17,00-10,47
крохмаль 3,90-3,40
сіль 0,50
житні висівки 0,3-6,00
вода 78,30-79,63.
Molded potato chips contain grains potato starch, water, salt. In addition, further containing rye bran in the following ratio of ingredients, wt. %:
potato nibs 17,00-10,47
starch 3,90-3,40
salt 0,50
rye bran 0,3-6,00
78,30-79,63 water.
Опис
Ключові слова
картопляна крупка, рotato grains, житні висівки, rye bran, крохмаль, starch, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 110505, МПК (2014.01) A23L 19/18. Формовані картопляні чипси «Здоров’я» / Ковтун А. В., Ковбаса В. М., Волощук А. О., Грох Б. Є. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 201604096 ; заявл. 14.14.2016 ; опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19, 2016 р.