Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.

Опис

Ключові слова

дослідження, нітрати, томатопродукти, study, nitrates, tomato, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 218-219.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced