Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції.
A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.
Опис
Ключові слова
дослідження, нітрати, томатопродукти, study, nitrates, tomato, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бендерська, О. В. Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 218-219.