Дослідження ежектора з подовженою камерою змішування
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здійснення технологічних процесів фізико-хімічної обробки харчової сировини пов'язано з массообмінними процесами, переміщенням і перемішуванням твердої, газоподібної або рідкої фаз. Найбільшого поширення набули механічний і гідродинамічні способи інтенсифікації процесів, що основані на локальному введенні енергії. Такі процеси досить просто можна здійснити використовуючи ежекційні апарати.
Опис
Ключові слова
ежекційний апарат, ежектор, камера змішування, форсунка, відцентрово-струминна форсунка, сопло, утилізація, сульфітатор, ejecting apparatus, ejector, mixing chamber, nozzle, centrifugal-jet nozzle, utilization, sulfitator, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Хитрий, Я. С. Дослідження ежектора з подовженою камерою змішування / Я. С. Хитрий, В. В. Пономаренко, Ю. Ю. Губаненко // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості. Присвячена 65-річчю кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ: програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 8—10 листопада 2016 р. - K. : НУХТ, 2016. – С. 230-231.