Визначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктів
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті представлені дослідження мікробіологічних показників зразків рослинної сировини, з метою перевірки можливості їх застосування в рецептурах м'ясних продуктів.
In the article the presented researches of microbiological indicators of samples of plant raw materials, for the purpose of check of a possibility of their use as a part of compoundings of meat products.
Опис
Ключові слова
часник, вміст мікроорганізмів, антимікробні властивості, м’ясні продукти, garlic, antimicrobial properties, meat products, amount of microorganisms, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Корх, Н. С. Визначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктів / Н. С. Корх, С. Н. Тетерина, Г.О. Сімахіна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : збірник наукових праць. – X. : НФаУ, 2016. – С 325-328.