Удосконалення обладнання для сульфітації продуктів цукрового виробництва

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для ефективної роботи цукрового заводу важливого значення набуває досконалість роботи кожної одиниці обладнання, зокрема станції сульфітації, що забезпечує нормальну роботу дифузійного апарату. Сталість показників рН сульфітованої води та низька витрата сірки на процес визначають досконалість роботи цього обладнання. На цукрових заводах до теперішнього часу використовуються струминні сульфітатори, запропоновані ще в 80-х роках для сульфітації води, соку та сиропу. В свій час це було прогресивне обладнання, що мало значні переваги перед сульфітатором зрошуючого типу.

Опис

Ключові слова

сульфітація, ежектор, відцентрово-струминна форсунка, напрямний апарат, сульфітатор, sulfatation, ejector, centrifugal-jet nozzle, guiding device, sulfitator, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Хитрий, Я. С. Удосконалення обладнання для сульфітації продуктів цукрового виробництва / Я. С. Хитрий, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька // Актуальні задачі сучасних технологій: збірник тез доповідей міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 19–20 грудня 2012р. – Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2012. – С. 294-295.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced