Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення.
The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.
Опис
Ключові слова
поверхнево активні речовини, surface active agents, гарячі солодкі страви, hot sweet dishes, фондан, fondant, целіакія, celiac disease, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв / О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI-ої Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. - Київ : НУБіП України, 2016. – С. 182-184.