Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення.
The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.
Опис
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв / О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI-ої Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. - Київ : НУБіП України, 2016. – С. 182-184.