Numerical modeling and simulation of bread dough mixing using concept of computational fluid dynamics
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The aim of this article is to develop advanced technology for numerical modeling and simulation of bread dough mixing process, in order to provide a predictive capability of optimum design parameters of dough mixers using Computational Fluid Dynamics.
Опис
Ключові слова
mixing, перемішування, bread dough, numerical modeling, simulation, хліб, тісто, чисельне моделювання, імітаційне моделювання, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Numerical modeling and simulation of bread dough mixing using concept of computational fluid dynamics / I. Litovchenko, M. Luchian, S. Stefanov, C. Csatlos // Proceeding of 5 International Mechanical Engineering Forum June 20th 2012 – June 22nd 2012, Prague, Czech Republic. – 2012. – P. 584–590.