Склад солодковершкової масляної пасти (патент на корисну модель № 112161)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад солодковершкової масляної пасти містить жирову основу, сухе знежирене молоко, емульгатор. Як жирову основу використовують молочний жир масла вершкового. Як емульгатор застосовують жиророзчинні емульгатори "Естер-А11 та полігліцерол полірицинолеат 03, додатково додають знежирене молоко 1,0 %. Composition Sweet oil contains fatty paste base, skimmed milk powder, emulsifier. As used fat-based fat dairy butter. As used emulsifier soluble emulsifiers "Ester-A11 and polihlitserol polirytsynoleat 03 additionally added 1.0% skim milk.

Опис

Ключові слова

масляна паста, butter paste, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 112161 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01). Склад солодковершкової масляної пасти / Поліщук Г. Є., Подковко О. А., Яковлева С. Р. – u 2016 04759 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced