Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто модель ідеального харчового продукту у застосуванні до затяжного печива. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією для людей похилого віку. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії на прикладі затяжного печива.

Опис

Ключові слова

нутріціологія, геродієтика, кваліметрія, харчові продукти, хімічний склад, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, нутрициология, геродиетика, квалиметрия, пищевые продукты, химический состав, nutritsiologiya, herodetic, qualimetry, food, chemical composition

Бібліографічний опис

Петренко, М. М. Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції, 13-17 верес. 2016 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 57-59.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced