Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто модель ідеального харчового продукту у застосуванні до затяжного печива. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією для людей похилого віку. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії на прикладі затяжного печива.
Опис
Ключові слова
нутріціологія, геродієтика, кваліметрія, харчові продукти, хімічний склад, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, нутрициология, геродиетика, квалиметрия, пищевые продукты, химический состав, nutritsiologiya, herodetic, qualimetry, food, chemical composition
Бібліографічний опис
Петренко, М. М. Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції, 13-17 верес. 2016 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 57-59.