Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.

Опис

Ключові слова

кукурудзяне борошно, заварювання, макаронні вироби, спосіб виготовлення, клейстеризація, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, corn flour, brewing, pasta, method of making, gelatinization

Бібліографічний опис

Патент 113395 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Рожно О. В. – № u 2016 07670 ; заявл. 12.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced