Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать.
A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.
Опис
Ключові слова
кукурудзяне борошно, заварювання, макаронні вироби, спосіб виготовлення, клейстеризація, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, corn flour, brewing, pasta, method of making, gelatinization
Бібліографічний опис
Патент 113395 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Рожно О. В. – № u 2016 07670 ; заявл. 12.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.