Дослідження водопоглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовану стандартну рецептуру виробництва формованих картопляних чіпсів та запропоновано підвищити харчову цінність чіпсів за рахунок введення висівок та гарбузового жмиху. The standard recipe for the production of potato chips was analyzed and it was suggested to increase the nutritional value of the chips by introducing bran and pumpkin cake.
Опис
Ключові слова
чіпси, chips, висівки, bran, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, А. В. Дослідження водо поглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2017. – С. 155.