Спосіб виробництва коньяку (Деклараційний патент на корисну модель № 103609)
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва коньяку передбачає попередню витримку коньячного спирту у присутності подрібненої деревини дуба двох типів: натуральної (світлої) та термообробленої (темної) як окремо, так і у співвідношенні від 1:5 до 5:1 дозою від 0,1 до 10 г/дм3, відокремлення її та подальшу витримку спирту у бочці.
The method involves the production of cognac brandy alcohol prior restraint in the presence of oak chopped two types: natural (light) and heat treated (dark) both individually and in the ratio of 1: 5 to 5: 1 dose of 0.1 to 10 g / dm3 , and further separation of alcohol exposure in a barrel.
Опис
Ключові слова
коньяк, cognac, деревні відходи, woodwastes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 103609, МПК (2016.01) C12G 3/07. Спосіб виробництва коньяку / Кузьмін О. В., Мирончук В. Г., Топольник В. Г., Шендрік Т. Г., Тамаркіна Ю. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – №u201505688 ; заявл. 09.06.2015 ; опубл. 25.12.2015, Бюл. №24.