Дослідження вмісту фенольних сполук в пряно-ароматичній сировині
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Біологічно-активні речовини пряно-ароматичної сировини представлені різними класами, серед яких важливу роль відіграють фенольні сполуки. Вони містять велику кількість гідроксильних груп, що дозволяє їм проявляти антиоксидантні властивості, поглинати атомарний кисень, нейтралізувати вільні радикали та зупиняти ланцюгові реакції. Biologically active substances aromatic raw materials are various classes, among which are important phenolic compounds. They contain large amounts of hydroxyl groups, allowing them to exhibit antioxidant properties, atomic oxygen absorb, neutralize free radicals and stop the chain reaction.
Опис
Ключові слова
прянощі, spices, фенольні сполуки, phenolic compounds, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Дослідження вмісту фенольних сполук в пряно-ароматичній сировині / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, Д. Сердюк, Ю. Моторін, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К., 2017. – Ч.1. – С. 367.