Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

nutritional value, sprouted wheat grain, processed meat products, chemical composition, recipe, поживна цінність, проросле пшеничне зерно, м’ясоперероблені продукти, хімічний склад, рецептура, пищевая ценность, проросшее пшеничное зерно, мясопереработанные продукты, химический состав, рецептура, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Goncharenko, T. Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology / T. Goncharenko, O. Topchii, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 121.