Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
nutritional value, sprouted wheat grain, processed meat products, chemical composition, recipe, поживна цінність, проросле пшеничне зерно, м’ясоперероблені продукти, хімічний склад, рецептура, пищевая ценность, проросшее пшеничное зерно, мясопереработанные продукты, химический состав, рецептура, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Goncharenko, T. Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology / T. Goncharenko, O. Topchii, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 121.