Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

nutritional value, sprouted wheat grain, processed meat products, chemical composition, recipe, поживна цінність, проросле пшеничне зерно, м’ясоперероблені продукти, хімічний склад, рецептура, пищевая ценность, проросшее пшеничное зерно, мясопереработанные продукты, химический состав, рецептура, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Goncharenko, T. Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology / T. Goncharenko, O. Topchii, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced