Дослідження способу теплової обробки томатопродуктів на вміст нітратів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведені результати комплексної оцінки ботанічних сортів томатів, томатної пасти та соусів на їх основі та зміни кількості нітратів під час теплової обробки. The paper presents the results of a comprehensive evaluation of botanical varieties of tomatoes, tomato paste and sauces based on them and changing the amount of nitrates during heat treatment.

Опис

Ключові слова

томати, нітрати, соуси, томатна паста, tomatoes, nitrates, sauces, tomato paste, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. Дослідження способу теплової обробки томатопродуктів на вміст нітратів / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 271.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced