Дослідження режимів сушіння кореню селери

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведені результати досліджень кінетики сушіння кореню селери, які характеризують вплив попереднього оброблення сировини на тривалість зневоднення. Ефективними способами є бланшування і замочування в розчині лимонної кислоти кореня селери перед сушінням.

Опис

Ключові слова

сушіння, селера, теплова обробка, drying, seler, heat box, рей, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження режимів сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. Є. Марченко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 314.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced