Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.

Опис

Ключові слова

сушіння, виноград, бланшування, drying, grapes, blanching, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Білоцерківська, Н. В. Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 287.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced