Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння.
The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.
Description
Keywords
Citation
Білоцерківська, Н. В. Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 287.