The use of fuzzy logic in process control preparation of bakery products

Ескіз

Дата

2016-05-23

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The possibility of automating the process of regulating the operation of the tunnel type oven in the bread line at the software and technical complex of the automatic regulation system of the furnace department is considered. The work also developed the technical structure of the computer-integrated system of control of the line of preparation of bakery products. A fuzzy system of logical conclusion for the process of baking bread has been developed.

Опис

Ключові слова

bakery products, хлібопекарська промисловість, fuzzy logic, нечіткі множини, Mamdani, Мамдані, automatic control, автоматизоване управління, автоматизированное управление, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Misiura, M. The use of fuzzy logic in process control preparation of bakery products / M. Misiura // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 203.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced