The use of fuzzy logic in process control preparation of bakery products
Дата
2016-05-23
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The possibility of automating the process of regulating the operation of the tunnel type oven in the bread line at the software and technical complex of the automatic regulation system of the furnace department is considered. The work also developed the technical structure of the computer-integrated system of control of the line of preparation of bakery products. A fuzzy system of logical conclusion for the process of baking bread has been developed.
Опис
Ключові слова
bakery products, хлібопекарська промисловість, fuzzy logic, нечіткі множини, Mamdani, Мамдані, automatic control, автоматизоване управління, автоматизированное управление, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Misiura, M. The use of fuzzy logic in process control preparation of bakery products / M. Misiura // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 203.