Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено якість гарбузово-морквяного напівфабрикату для розширення асортименту виробів з кисломолочного сиру.
Studied quality semi Pumpkin-carrot to expand the range of products from cottage cheese.
Опис
Ключові слова
гарбузово-морквяний напівфабрикат, pumpkin-carrot cake mix, кисломолочний сир, творог, sour milk cheese, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ніколайчук, А. О. Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням / А. О. Ніколайчук, О. М. Кирпіченкова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 38-39.