Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено якість гарбузово-морквяного напівфабрикату для розширення асортименту виробів з кисломолочного сиру. Studied quality semi Pumpkin-carrot to expand the range of products from cottage cheese.

Опис

Ключові слова

гарбузово-морквяний напівфабрикат, pumpkin-carrot cake mix, кисломолочний сир, творог, sour milk cheese, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ніколайчук, А. О. Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням / А. О. Ніколайчук, О. М. Кирпіченкова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 38-39.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced