Формування якості кексів з використанням безглютенової сировини
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтована можливість використання кокосового борошна та борошна з коричневого рису в технології кексів для осіб, хворих на целіакію.
The possibility to use coconut flour and flour with brown rice cakes in technology for people with celiac disease.
Опис
Ключові слова
кокосове борошно, coconut flour, борошно з коричневого рису, the flour and brown rice, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Різник, А. Формування якості кексів з використанням безглютенової сировини / А. Різник, О. М. Кирпіченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 284.