Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками (Патент на корисну модель №99567)
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками, що включає рослинну сировину, при чому як рослинна сировина використовується дрібнодисперсне кріопюре із топінамбуру в кількості 88•92% та дрібнодисперсне кріопюре із лимонів або обліпихи в кількості 8 ... 12 %.
The composition of the puree product on the basis of Jerusalem artichokes with fruit additives, which includes vegetable raw materials, with the use of finely dispersed cryopurea from artichoke in the amount of 88 • 92% and finely divided cryopyra from lemons or sea buckthorn in the amount of 8 ... 12% as vegetative raw material.
Опис
Ключові слова
топінамбур, добавки, кріопюре, рослинна сировина, Jerusalem artichoke, supplements, cryopurea, vegetable raw materials, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №99567 UA, МПК A23L 3/36 (2006.01), Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками / Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С.; власник : Харківський державний університет харчування та торгівлі; заявл. 31 .12.2014; опубл. 10.06.2015, Бюл №11. – 5 с.