Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия, pastry products, бісквітний напівфабрикат, фітокомпозиції, бисквитный полуфабрикат, фитокомпозиции, biscuit semi-finished product, phytocompositions

Бібліографічний опис

Рижинко, А. В. Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг» / А. В. Рижинко, М. І. Назар // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - 2012. - Ч. 1. - С. 312-313.