Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексів
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення.
Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, food fibers, кекси, cupcakes, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Кобець, О. С. Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексів / О. С. Кобец, С. С. Шкабура, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. :НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 382.