Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів.
Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.
Опис
Ключові слова
нетрадиційна рослинна сировина, фітокомпозиції, виробництво кексів, alternative raw materials, phytocompositions, cake production
Бібліографічний опис
Кочерга, В. І. Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція : тези доповідей. – 2007. – С. 283.