Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.

Опис

Ключові слова

нетрадиційна рослинна сировина, фітокомпозиції, виробництво кексів, alternative raw materials, phytocompositions, cake production

Бібліографічний опис

Кочерга, В. І. Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція : тези доповідей. – 2007. – С. 283.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced