Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини.
The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.
Description
Citation
Гніцевич, В. А. Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 101–103.