Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку.
The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
Опис
Ключові слова
млинчики, напівфабрикат, гідролізат, мідії, pancakes, semi-finished product, hydrolyzate, mussels, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 96313, МПК (2006.01) A23L 1/10, A23L 1/03. Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату / Дейниченко Л. Г., Пересічний М. І., Крамаренко Д. П., Дейниченко Г. В. ; заявник Харківський державний університет харчування та торгівлі. – № u201409633 ; заяв. 02.09.2014 ; опубл. 26.01.2015, Бюл. № 2.