Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.

Опис

Ключові слова

млинчики, напівфабрикат, гідролізат, мідії, pancakes, semi-finished product, hydrolyzate, mussels, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 96313, МПК (2006.01) A23L 1/10, A23L 1/03. Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату / Дейниченко Л. Г., Пересічний М. І., Крамаренко Д. П., Дейниченко Г. В. ; заявник Харківський державний університет харчування та торгівлі. – № u201409633 ; заяв. 02.09.2014 ; опубл. 26.01.2015, Бюл. № 2.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced