Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі доведено актуальність удосконалення технології отримання білкових копреципітатів.
The paper confirms the relevance of improving of the protein co-precipitates technology.
Опис
Бібліографічний опис
Гніцевич, В. А. Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди [Електронне видання] : тези. Міжнар. наук.-практ. конф., 7 квіт. 2016 р., м. Київ / відп. ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2016. – С. 223-225.