Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.

Опис

Ключові слова

борошно зародку кукурудзи, flour embryo of corn, лужність, humidity, питомий об’єм, specific volume, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 113392, МПК A21D 13/08 (2006.01), A21D 2/08 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01), A21D 2/38 (2006.01). Кекс «Кульбабка» / Шевченко О. А., Шаран Л. О., Дорошенко В. О., Шаран А. В. // заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201607666; заяв. 12.07.16.; опубл. 25.01.2017; Бюл. № 2.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced