Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.
Опис
Ключові слова
борошно зародку кукурудзи, flour embryo of corn, лужність, humidity, питомий об’єм, specific volume, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 113392, МПК A21D 13/08 (2006.01), A21D 2/08 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01), A21D 2/38 (2006.01). Кекс «Кульбабка» / Шевченко О. А., Шаран Л. О., Дорошенко В. О., Шаран А. В. // заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201607666; заяв. 12.07.16.; опубл. 25.01.2017; Бюл. № 2.