Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oils

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Cultured milk foods should be consumed daily, because they include due to high food and biological value. Admittedly, milk fat contains 60...65% SFA, in the proportion of SFA to UFA are about — 0.5, in contrast to the «ideal fat» — 0.7...0.8. Therefore, the development of components for enriching fat cultured milk foods, as a source of unsaturated fatty acids, is the actual task of researches.

Опис

Ключові слова

жировой компонент, рослинні жири, натуральні рослинні олії, жировой компонент, растительные жиры, натуральные растительные масла, fat component, vegetable fats, natural vegetable oils, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Yushchenko, N. Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oils / N. Yushchenko, I. Radzievskaya, T. Belemets // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food 2016. – Kyiv : NUFT. – 2016. – P. 148.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced