Використання харчових добавок в молочних продуктах

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто пріоритетні напрямки створення продуктів із заданими властивостями, з комплексним використанням сировини та харчових добавок. The paper considers the priority directions for the creation of products with given properties, with the integrated use of raw materials and nutritional supplements.

Опис

Ключові слова

молоко, харчові добавки, біологічна цінність, milk, nutritional supplements, biological value, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Слободян, О. П. Використання харчових добавок в молочних продуктах / О. П. Слободян, К. В. Овсієнко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 406.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced