Characteristics of protein preparations

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The intake the healthy and essential food components is crucial for a modem man, and among them proteins occupy a very important place. It is meat industry that provides the population with food, which is the main source of protein nutrition.

Опис

Ключові слова

білкові преперати, соєві білки, білки з свинячої дерми, порошок сироватки, амінокислотний склад, біологічна цінність, protein preparations, soy proteins, proteins from porcine dermis, whey powder, amino acid composition, biological value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Fursik, O. Characteristics of protein preparations / O. Fursik, I. Strashynskyi, V. Pasichny // Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well - being CEFood 2016 : Book of Abstracts. - 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 314.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced