Characteristics of protein preparations
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The intake the healthy and essential food components is crucial for a modem man, and among them proteins occupy a very important place. It is meat industry that provides the population with food, which is the main source of protein nutrition.
Опис
Ключові слова
білкові преперати, соєві білки, білки з свинячої дерми, порошок сироватки, амінокислотний склад, біологічна цінність, protein preparations, soy proteins, proteins from porcine dermis, whey powder, amino acid composition, biological value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Fursik, O. Characteristics of protein preparations / O. Fursik, I. Strashynskyi, V. Pasichny // Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well - being CEFood 2016 : Book of Abstracts. - 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 314.