Soy isolates in technology of meat products

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Proteins from plants and animals are the most common preparations on the market food supplements. They are used to correct the balance of properties and chemical composition of foods. They can stabilize the quality and yield of products and effectively modify the functional and technological properties of meat and correcting nutritional and biological value of the finished product.

Опис

Ключові слова

білкові препарати рослинного орегена, соєві білки, якість, функціональні властивості, м'ясна система, белковые препараты растительного орегена, соевые белки, качество, функциональные свойства, мясная система, plant oragin protein preparations, soy proteins, quality, functional properties, meat system, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Fursik, O. Soy isolates in technology of meat products / O. Fursik, I. Strashynskyi, G. Goncharov // Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being CEFood 2016: Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — Р. 314.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced