Підвищення харчової цінності виробів із застосуванням напівфабриката овочевого
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені аналітичні дослідження якісної оцінки напівфабрикатів з моркви, гарбуза та їх сумішей для запіканок та борошняних кондитерських виробів для оптимізації хімічного складу, підвищення харчової цінності. The analytical researches of qualitative estimation of half-finished products from carrots, pumpkin and their mixtures for casseroles and flour confectionery products for optimization of chemical composition, increase of nutritional value have been carried out.
Опис
Ключові слова
біологічно активні речовини, гарбуз, морква, суміші, напівфабрикат, biologically active substances, pumpkin, carrots, mixtures, semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Ніколайчук, А. О. Підвищення харчової цінності виробів із застосуванням напівфабриката овочевого / А. О. Ніколайчук, А. О. Коваль, // Якість і безпекахарчовихпродуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. — К. : НУХТ, 2017. — С. 103-105.