Розробка рецептури страви «Ікряні оладки» функціонального призначення для дитячого харчування
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія оладок функціонального призначення для дітей віком від 5 років.
The technology of the gloves of functional recognition has been broken for children in the Ukraine for 5 rock.
Опис
Ключові слова
оладки, ікра мойви, функціональний інгредієнт, дитяче харчування, pancakes, washing caviar, functional ingredient, baby food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Розробка рецептури страви «Ікряні оладки» функціонального призначення для дитячого харчування / І. В. Дітріх, Д. О. Литвин // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 134–135.