Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З’ясовано, що використання декорування страв шляхом застосуванням європейських технологій арт-візажу призводить до значного прибутку закладу ресторанного господарства, зростанню його популярності і збільшенню кількості клієнтів.
It was found that the use of decorating dishes through the use of European technologies of art-visage leads to a significant profit of the restaurant establishment, increase its popularity and increase the number of customers.
Опис
Ключові слова
арт-візаж, кулінарія, страви ресторанного господарства, art visage, cooking, restaurant meals, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 257.