Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З’ясовано, що використання декорування страв шляхом застосуванням європейських технологій арт-візажу призводить до значного прибутку закладу ресторанного господарства, зростанню його популярності і збільшенню кількості клієнтів. It was found that the use of decorating dishes through the use of European technologies of art-visage leads to a significant profit of the restaurant establishment, increase its popularity and increase the number of customers.

Опис

Ключові слова

арт-візаж, кулінарія, страви ресторанного господарства, art visage, cooking, restaurant meals, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 257.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced