Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянута можливість використання порошку із банану та порошку із моркви у виробництві кремів. The possibility of using banana powder and carrot powder in the production of creams is considered.
Опис
Ключові слова
білкові та вершкові креми, порошок з моркви, порошок із банану, функціональний інгредієнт, protein and cream creams, carrot powder, banana powder, functional ingredient, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів / І. В. Дітріх, М. А. Возненко // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 136–137.