Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження для удосконалення технологічних рішень при приготуванні десертів лікувально-оздоровчого напрямку. The researches for improvement of technological decisions at preparation of desserts of a medical-health direction are carried out.

Опис

Ключові слова

солодкі страви, низькокалорійні десерти, самбук, вміствітамінів, sweet dishes, low-calorie desserts, sambuk, content vitamins, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку / Н. М. Кравчук, Н. С. Посна // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : 2017. - С. 119.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced