Небезпеки на кухні: як уникнути харчових отруєнь ?

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах було розглянуто, щоб уникнути харчових отруєнь в закладах ресторанного господарства потрібно дотримуватись певних правил. Профілактика — це основний захід, що допоможе убезпечити себе та своїх близьких від харчової токсикоінфекції. Харчове отруєння — це на 90% неуважність, недотримання санітарії самою людиною. Theses were considered, in order to avoid food poisoning in the restaurants catering to certain rules. Prevention is a key measure that will help protect oneself and their relatives from food-borne toxi- mics. Food poisoning is 90% inattentiveness, lack of sanitation by the person himself.

Опис

Ключові слова

небезпека, їжа, харчові отруєння, danger, food, food poisoning, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Ткач, Д. О. Небезпеки на кухні : як уникнути харчових отруєнь? / Д. О. Ткач, В. А. Заєць // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-а Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - С. 328.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced