Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі досліджено режими солодорощення гречки, а також визначено вміст рутини у отриманому солоді. Для замочування гречки використовували повітряно-водяний спосіб при температурі замочної води 16°С.Рутин у сухому гречаному солоду за допомогою екстракційно-фотометричного методу.
In this work we studied the regeneration of buckwheat, and determined the content of routine in the obtained malt. To soak buckwheat was used air-water method at a temperature of suction water 16 ° C. Rutin in dry buckwheat malt using an extraction-photometric method.
Опис
Ключові слова
гречка, солодорощення, тривалість, вологість, режим, амілолітична активність, рутин, buckwheat, soaking, duration, humidity, mode, amylolytic activity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова, В. М. Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали першої міжнародної науково-практичної конференції. – ФОП Гордієнко Є. І., Черкаси, 2017 – С. 26-27.