Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі досліджено режими солодорощення гречки, а також визначено вміст рутини у отриманому солоді. Для замочування гречки використовували повітряно-водяний спосіб при температурі замочної води 16°С.Рутин у сухому гречаному солоду за допомогою екстракційно-фотометричного методу. In this work we studied the regeneration of buckwheat, and determined the content of routine in the obtained malt. To soak buckwheat was used air-water method at a temperature of suction water 16 ° C. Rutin in dry buckwheat malt using an extraction-photometric method.

Опис

Ключові слова

гречка, солодорощення, тривалість, вологість, режим, амілолітична активність, рутин, buckwheat, soaking, duration, humidity, mode, amylolytic activity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали першої міжнародної науково-практичної конференції. – ФОП Гордієнко Є. І., Черкаси, 2017 – С. 26-27.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced